Сб, 2024-04-20, 03:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Весь Архів новин

 

З 1 січня в кіосках, перукарнях і навіть на ринках хочуть запровадити безготівковий розрахунок - за пластиковими картками.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-08-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 
Народному артисту України Богдану Ступці виповнилося 70 років. Свій ювілей він відзначив на вечірці для найближчих людей у театрі імені Івана-Франка, художнім керівником якого він є.

 

 

 

Завдяки польському художнику Ярославу Козярі (Jaroslaw Koziara) українсько-польський кордон прикрасив візерунок у вигляді двох величезних риб.

 

 

 

При створенні рейтингу враховувались такі параметри як передусім чистота, мальовничість, доступність цін. Тому пляжі з розвиненішою інфраструктурою, але менш чисті, могли опинитись наприкінці списку.

 
В бразильському Ріо-де-Жанейро розбився прогулянковий трамвай. В результаті аварії щонайменше п'ятеро людей загинули, 53 постраждали.

 

У суботу, 27 серпня, на 76-му році життя померла народна артистка СРСР Ія Саввіна. Вона залишила по собі більше півсотні зіграних ролей, серед яких улюблені не одним поколінням "Гараж", "Анна Карєніна", "Служили два товариші".


 

Громадянин Росії зник 27 серпня, коли купався в Чорному морі під час шторму силою 3 бали в селищі Новий Світ (Судак, Крим).


 

Активіста київської організації ВО "Свобода" Едуарда Ігольнікова звинуватили у організації державного перевороту та схиляли до негласної співпраці з МВС, пише Українська правда.



 

Гості у середині першого тайму вийшли вперед стараннями Максима Білого, але у другій половині зустрічі у Кривому Розі господарі протягом п'яти хвилин вирішили результат матчу на свою користь.

 

З тезою, що давно настав час піднімати народ на боротьбу проти влади, неспроможної керувати країною, погодилися 56,9% молодих людей, 49,8% людей середнього віку і 46,3% старших.


 

 

 

На вулицях зовсім порожньо, лише зрідка проїжджають автомобілі служб порятунку. У місті не працює метро, ​​не ходить наземний громадський транспорт. Для прибуваючих рейсів закрито всі п'ять аеропортів Нью-Йорка.

 

Компанія "Київводоканал" заявляє про перевищення вмісту фосфатів у стоках більше ніж удвічі. Про це сказано у повідомленні прес-служби підприємства.


 

У Німеччині теж святкують "королівське" весілля – настільки королівське, наскільки це прийнятно за умов парламентської демократії.


 

В Печерський районний суд Києва, у п’ятницю, 26 серпня, надійшла заява Юлії Тимошенко з вимогою порушити кримінальну справу проти президента України і також екс-прем’єра Віктора Януковича за підписання газових угод з Росією в 2007 році.


 

"Сонячний дах" у Запоріжжі обійдеться інвесторам орієнтовно у 90 тисяч євро, - розповів в інтерв’ю Deutsche Welle директор ТОВ "Менеджес Україна" Артем Бірюков.