Пт, 2024-04-19, 09:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Команда Виталия Кварцяного не оставила шансов запорожскому "Металлургу" и вышла на пятую строчку украинской Премьер-лиги.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-09-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Избирательный список партии «Народный фронт» для участия во внеочередных парламенских выборах в Украине, которые состоятся 26 октября, возглавил премьер-министр Арсений Яценюк.


 

 

15 вересня в Києві без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, удень +19...+21 градус.


 

В своей декларации заказчик указал III категорию сложности строительства. Однако "Укргосстройэкспертиза" определила, что объект относится к V категории.


 

У Харкові завершився центральний матч 6-го туру української футбольної Прем`єр-ліги, в якому "Металіст" приймав дніпропетровський "Дніпро" і був розгромлений .


 

Єврокомісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле вважає, що для ЄС настав час встановити офіційні зв`язки з Євразійським союзом.


 

 

Один з рейсів російської авіакомпанії "Трансаеро" не був допущений в небо України та здійснив вимушену посадку в Краснодарі.


 

Министр обороны Украины Валерий Гелетей сообщил, что Североатлантический альянс начал процесс передачи вооружения украинской армии.


 

Премию Кличко вручили за весомый вклад в развитие демократического движения в Украине и усилия по мирному решению конфликтных ситуаций.