Чт, 2024-04-18, 04:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

З 28 лютого поточного року до країн ЄС матиме право експорту 291 українське підприємство, у тому числі 111 виробників харчових продуктів.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2018-02-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Україна та Литва домовилися створити Координаційний комітет для реалізації реформи української Державної фіскальної служби (ДФС) та створення Служби фінансових розслідувань (СФР).


 

Нова британська політична партія розпочала національну кампанію, спрямовану на зупинення процесу виходу Великої Британії зі складу Євросоюзу.


 

 

Відповідний документ 16 лютого направлений на розгляд низки комітетів ВР.


 

Премьер-министр Венгрии Виктор Орбан заявил, что его правительство будет выступать против усилий ЕС и ООН по расширению миграции по всему миру.


 

 

Стурбована російським військовим нарощенням Естонія закликала Євросоюз витрачати більше на захист своїх зовнішніх кордонів.


 

Правий блок на чолі з партією колишнього прем’єр-міністра Сильвіо Берлусконі лідирує у передвиборчих перегонах, але не отримає достатньо голосів для абсолютної більшості.