Ср, 2024-04-24, 09:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Депутати Верховної Ради України вважають, що ухвалений в Польщі закон про Інститут національної пам’яті принижує гідність української нації та є наругою над історичною правдою.

 

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2018-02-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В'ятрович зазначив, що зважаючи на те, що в Україні цей закон позитивно сприймають виключно проросійські сили, то "стає зрозуміло кого збираються підтримувати польські політики".


 

 

Чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Італії Анджеліно Альфано назвав ситуацію на Донбасі "надто трупною".


 

 

Про це розповіла міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час зустрічі з послом Румунії Крістіан-Леоном Цуркану, повідомляється на сайті МОН.


 

Міністерство закордонних справ України запустило сервіс добровільної реєстрації українських громадян під час подорожей за кордон – "ДРУГ".


 

Українка Марта Костюк пробилася до 1/2 фіналу турніру Міжнародної федерації тенісу (ITF) Womens Circuit в австралійському місті Берні (призовий фонд $60 тисяч).  


 

 

Україна з 1 лютого набула повноправного членства в Регіональній конвенції про пан-євро-середземноморські преференційні правила походження (Пан-Євро-Мед).