Пт, 2024-03-29, 08:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:30
Акцію солідарності з Україною: "Майдан, підпалюй, Бандюкович - тікай​​!"- у Москві розігнали. ВІДЕО
Інші останні Новини російської федерації
У Москві поліція миттєво розігнала акцію солідарності з Україною, на якій виголошували заклики "Майдан, поджигай, Бандюкович – убегай!". 23 січня поліція затримала учасників акції солідарності з Євромайданом, яка відбулася біля посольства України в Москві, пише "Українська правда".

Мітингувальники співали Гімн України, тримали в руках плакати і свічки на знак жалоби за загиблим активістами Євромайдана.

Після цього вони розгягнули полотно з написом "Украина, мы с тобой" та вигукували: "Майдан, поджигай, Бандюкович, убегай".

Однак при цьому до активістів миттєво підбігла поліція, відібрала в них полотнище з написом, всіх, хто вигукував, – скрутила і забрала з місця події.

2 грудня 2013 року біля посольства України активісти "Солідарності" і РПР-ПАРНАС розгорнули транспарант "Україно, ми з тобою!" Всіх учасників акції було затримано.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 1126 | Додав: adminA | Теги: Україною, акцію солідарності, Бандюкович, Москві. ВІДЕО, майдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]