Сб, 2024-04-20, 10:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Влада сьогодні здійснить спробу переформатування протестного руху в Україні під час проведення Всеукраїнського форуму Євромайданів у Харкові.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-01-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



12 січня в Києві хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці і вдень дощ з переходом у мокрий сніг, вітер західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -1 ... +1 градус, вдень +1 ... +3 градуси.




У британських ЗМІ знову поновилася чутки про можливий перехід Андрія Ярмоленка з київського "Динамо" до "Ліверпуля".




Одеський міжнародний кінофестиваль збирає заявки на участь у престижному конкурсі арт-мейнстриму.




Чинний чемпіон Європи (EBU) в середній вазі українець Макс Бурсак (29-1-1, 12 КО) 1 лютого в Монте-Карло зустрінеться з австралійцем Джерродом Флетчером (17-1, 10 КО).




Комуністична партія Китаю в 2013 році покарала більше 182 тисяч функціонерів різного рівня за правопорушення та злочини, пов'язані з корупцією.




В Раді з'явився законопроект про проведення виборів президента України не в 2015-му, а в березні 2014 року.



За інформацією прес-служби, вночі проти суботи Луценко з дружиною зайшли до одного з автобусів із "беркутівцями" і попросили їх дотримуватися закону і діяти у відповідності до всіх відомчих інструкцій.



Активісти висувають такі вимоги до власників: «1) вийти з партії 2) вийти з фракції 3) припинити співпрацю з режимом, який побив дітей", -- йдеться у зверненні активістів.




Три людини досі залишаються нерозшуканими. Це Бровко Олег, Григорян Інна та Шинкарук Анатолій.



Внефракционный депутат Петр Порошенко встречался с заместителем госсекретаря США по европейским и евразийским вопросам Викторией Нуланд в литовском Тракае.



Желательно, чтобы подарок мог светиться, мигать лампочками, двигаться, прыгать, летать, имел дисплей, ну на крайний случай его можно было бы двигать, кидать или, если он сам по себе статичен, бегать вокруг него.