Пт, 2024-04-26, 02:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Пілот британської авіакомпанії стверджує, що під час польоту над найбільшим лондонським аеропортом Хітроу пасажирський літак ледь не зіткнувся з НЛО
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2014-01-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Единый кандидат от оппозиции в первом туре президентских выборов рискует не дойти до финала избирательной гонки.



"Після того, як ми заявили про організацію Всеукраїнського страйку, який плануємо на кінець січня, влада намагається у будь-який спосіб не допустити цього".



10 січня в Києві хмарно, вночі без опадів, вранці та вдень дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, вдень +5...+7 градусів.




Україна має намір імпортувати природний газ лише з Російської Федерації й не здійснювати імпорт у реверсному режимі з Європи.




Из-за аномально теплой зимы в киевском Центральном ботаническом саду начали цвести растения.



За одну зміну заробіток лікаря може скласти 1-1,5 тис. доларів – вартість пологів у столичних пологових будинках давно перевищила офіційну середню заробітну плату в Києві.




Невідомі обезголовили пам'ятник Леніну, який стояв біля сільської ради у с. Побережне Вінницької області.



Верный выбор телефона отдела продаж компании – это один из инструментов для привлечения новых клиентов. Ни один из крупных игроков на рынке не использует «обычный» номер телефона.


Лидер националистов выразил благодарность за солидарность и поддержку представителям иностранных государств, в частности Сената США, который сейчас озвучил свою резолюцию.



Пожарные не подставили лестницы и не растянули тент для людей, которые выпрыгивали из окон четвертого этажа горящего здания Харьковского ювелирного завода.

 

Как известно, культура может выполнять две разные задачи, которые, впрочем, могут и гармонично сочетаться. Первая задача заключается в развлечении.