Пт, 2024-03-29, 09:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:01
Ахметов і Коломойський очолили рейтинг найбагатших людей України. ФОТО
Інші останні Економічні новини

Найбагатшим українцем за версією журналу "Фокус" знову став Ринат Ахметов зі статком в $16,830 мільярдів.

На другому місці опинився Ігор Коломойський (група "Приват"), статок якого складає $ 3, 645 мільярдів.

Третє місце – Геннадій Боголюбов, теж входить у групу "Приват", статок якого складає $ 3, 645 мільярдів.

На четвертому місці опинився Дмитро Фірташ (DF Group) зі статком у $ 3, 327 мільярдів.

Вадим Новинський з другої позиції опустився на п'яту, а Фірташ піднявся на одну позицію. На шостому місці найбагатших виявився Віктор Пінчук (EastOne LLC). Його статки становлять $ 2,150 мільярдів.

Сьоме місце в Костянтина Жеваго (Ferrexpo), статки $ 1,920 мільярдів. Восьме - у Костянтина Григоришина (Енергетичний стандарт), статки $ 1, 814 мільярдів.

На дев'ятому місці Юрій Косюк (Миронівський хлібопродукт) з статками в $ 1,514 мільярда. Десятку найбагатших України закриває Віктор Нусенкіс (Донецьксталь), статки якого $ 1, 507 мільярдів.

Дмитро Фірташ - єдиний у першій п'ятірці, кому вдалося збільшити статки. До вартості своїх активів бізнесмен за рік додав $ 500 мільйонів. Він уклав одну з найгучніших угод 2012 року - отримав контроль над телевізійним холдингом InterMedia Group, купивши пакет Валерія Хорошковського.

Сергій Тарута - єдиний вибув з першої десятки рейтингу. Зниження вартості активів співвласника "Індустріального союзу Донбасу" пояснюється, перш за все, просевшими ринком металургії.

Подвоїти свій статок до $ 196, 5 мільйонів вдалося Олександру Януковичу. Сумарні активи МАКО, яку очолює старший син президента, за 2011 рік перевищили 1,7 мільярдів гривень.

У нинішньому списку найбагатших за версією журналу - 25 новачків. Найяскравіший з них - Сергій Курченко (№ 30).

За межами списку опинилися ті мультимільйонери, у кого виникли проблеми з законом.

Раніше Журнал "Корреспондент" всьоме за свою історію опублікував рейтинг 100 найбагатших українців - Золоту сотню. На першому місці рейтингу, як і в минулі сім років, - мільярдер Рінат Ахметов. У порівнянні з 2011 роком його статок скоротився на третину, з 25,6 млрд дол до 17,8 млрд дол.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1400 | Додав: adminA | Теги: Ахметов і Коломойський, рейтинг найбагатших людей України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]