Ср, 2024-04-24, 13:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:24
Американці збирають кандидатури в чорний список - Янукович, Захарченко, Пшонка. ВІДЕО
Інші останні Новини України
Президент американської організації Freedom House Девід Кремер заявляє, що США мають запровадити санкції проти президента Віктора Януковича. Про це Кремер сказав в інтерв'ю "Голосу Америки".

"Віце-президент Байден має потелефонувати Януковичу і сказати, що якщо застосування сили не припиниться, то він очолить список людей, на яких США накладуть санкції. Настав час не просто розглядати питання накладення санкцій, а зробити це".

"Санкції проти міністра внутрішніх справ, генерального прокурора, депутатів, котрі ухвалили закони минулого тижня, які обмежують права громадян на волевиявлення, аж до самого президента та його оточення. США попереджали про наслідки в разі застосування сили. Настав час, щоб українська влада відповідала за свої дії", - сказав Кремер.

Він також виступив за відрядження до України спеціального посланника США високого рівня на кшталт сенаторів МакКейна, Мерфі або Кардина.

"Захід має стати на захист тих, хто виступає проти антидемократичних дій Партії регіонів. Вони повинні відповісти за свої дії", - додав Кремер.

Кремер є колишнім заступником державного секретаря США. Зараз він входить до кола осіб, які причетні до вироблення позиції уряду США щодо України.

Попри вихідний у США в цей понеділок, 20 січня, Кремер був на роботі в зв'язку з виробленням позиції щодо України.

12 січня Майдан закликав Сенат США запровадити санкції проти українських чиновників. За інформацією ЗМІ, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко є найвищим посадовцем, включеним до проекту списку осіб, проти яких уряд США планує запровадити санкції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1342 | Додав: adminA | Теги: американці, янукович, Захарченко, Пшонка. ВІДЕО, чорний список | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]