Пт, 2024-04-26, 00:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:44
Автобуси «Карпати» почали виготовляти у Львові
Інші останні Новини з регіонів України

Львівське підприємство почало виготовляти автобуси для міжміських перевезень під назвою «Карпати».

Про це розповів гендиректор ТзОВ «Компанія ВЕЕМ Металавтопром» Богдан Шевців, інформує кореспондент «Вголосу».

«Ці автобуси нам замовили українські перевізники, які подали свої технічні дані. Це єдині такі автобуси на 40 місць. Вони зроблені за принципом: якість, довговічність та економічність. Розхід палива тут 17 л. на 100 км. Наша ідея полягала в тому, щоб знизити вартість, використавши шасі автобусів «Мерседес», які вже були у вжитку. Всі вони проходять відповідну діагностику на станціях технічного обслуговування», – розповів Богдан Шевців.

За його словами, на 95% ці автобуси складаються з українських комлектуючих, що також знижує їх вартість, яка на становить близько 45 тис. євро. За таку ж ціну інші виробники пропонують автобуси на 22-26 пасажирів.

«Ми сертифікували цей автобус, але, на жаль, нам не дають можливості його реалізувати – ДАІ відмовилося ставити їх на облік, мотивуючи тим, що ми не займаємось виробництвом, а лише переобладнанням. Хоча у нас є вся технічна, конструкторська, технологічна документація. Є висновок профільного національно-дослідного інституту, що ми їх виготовляємо. На сьогодні ми вже виготовили 75 автобусів», – розповів підприємець.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1025 | Додав: adminA | Теги: Львові, автобуси «Карпати» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]