Чт, 2024-03-28, 20:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:01
Банкова переслідує мету дискредитувати парламент - Тягнибок
Інші останні Політичні новини
Останні події свідчать, що влада взяла курс на дискредитацію Верховної Ради як начебто абсолютно непотрібної структури. Про це в інтерв’ю Тиждень.ua сказав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Він відзначив, що останнім часом в інформаційний простір потроху вкидають думку, про те, що без парламенту взагалі можна обійтися, він, мовляв, стоїть заблокований, користі від нього ніякої, одні витрати.

"Коли я говорив про дискредитацію парламентаризму в Україні, я саме це мав на увазі. Перед президентськими виборами влада зокрема намагатиметься зіграти на протистоянні "хороший президент - поганий парламент". Тобто влада здає сам інститут парламенту, усіх своїх парламентських союзників заради створення образу успішного, хорошого президента, який щось там намагається зробити, на противагу парламенту. Цей план для влади гарний, з іншого боку, він виконується досить кострубато", - зазначив лідер "Свободи".

При цьому додав, що опозиція усвідомлює усі ризики, які несе блокування Ради.

"Ми це все розуміємо: з одного боку, ми блокуємо парламент, вимагаючи дотримання законів і Конституції, з іншого боку робимо все, щоб він все ж таки запрацював. Тобто ми дечим ризикуємо, але заради створення справді повноцінного парламенту", - сказав він.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1026 | Додав: adminA | Теги: Тягнибок, дискредитація парламенту, банкова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]