Пт, 2024-04-19, 06:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:27
Бажаєте купити трактор: з-поміж яких моделей обрати
Інші останні Новини України

Ремеханізація сільгосптехніки завжди має велике значення для агровиробників. Особливо невеликих і середніх. Вони із задоволенням вибирають не нову, але якісну сельхохзтехніку імпортних виробників, зокрема, трактора. Споживачі прагнуть зберегти якісний рівень свого парку, використовуючи для цього всі наявні можливості.

Нову техніку довелося б очікувати протягом декількох місяців, а уживана вже стоїть на майданчику, звідки її доставка не складе особливих труднощів.

Широку лінійку тракторів пропонують імпортні компанії, продукція яких проходить постійне оновлення. А дещо застарілі моделі направляються на ринок б/у, який є корисним рішенням для аграріїв.

Як виконати покупку б/у трактора

Для того, щоб купити трактор, тепер не доведеться їхати за ним за кордон, варто лише звернутися на сайт, який запропонує широкий асортимент цієї техніки. Зауважимо, що б/у - не означає старе і несучасну. Навпаки, у багатьох з цих тракторів спостерігається тягова потужність, що відповідає найсучаснішим вимогам. У поєднанні з універсальністю і простотою управління такі трактора виявляються знахідкою для вітчизняного споживача.

У чому переваги

Деякі моделі відрізняються:

  • дивовижною маневреністю;
  • здатністю працювати на обмеженому просторі, що особливо корисно на невеликих територіях;
  • на них стоять супер економічні і надійні двигуни.

А, наприклад, для німецьких фірм John Deere, Fendt одне з основних вимог у виробництві тракторів - комфорт і ергономіка, а також надійність при збереженні потужності. Їх кабіни оснащені інтелектуальними функціями, які покликані полегшити експлуатацію трактора і забезпечити його корисними дрібницями. Вони просто завжди випереджають час, що поки рідко зустрічається у вітчизняних виробників сільгосптехніки

Найбільш технологічними у світі вважаються трактора голландських компаній. У них маса запатентованих рішень, які роблять машину дуже економічною і затребуваною.

Не відстають від конкурентів і американські виробники AGCO, що виробляє трактори фірми Massey Ferguson. Техніку цієї фірми вважають однією з найбільш надійних і продуктивних в світі. Вони неймовірно точно виконують роботу, їх кабіни дуже затишні, при цьому ці машини економічні і ефективні.

Ваші дії

Залишається тільки підібрати варіант, виходячи з вимог до оброблюваних площ. Замовлення здійснюють за допомогою дзвінка менеджеру або прямо на сайті, заповнивши необхідні поля анкети. Досвідчені консультанти підберуть для вас найбільш прийнятний варіант, дадуть поради з приводу оплати та доставки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 911 | Додав: admin | Теги: трактор ціна, купити трактор Джон Дір, Купити трактор, трактор John Deere | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]