Чт, 2024-03-28, 17:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Україні з’являться онлайн-інструменти  для відслідковування стану доріг та їх ремонту. Це геоінформаційна система, яка автоматично визначатиме чи потрібен ремонт дороги.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2019-07-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На зустрічі була узгоджена дата інавгурації погруддя Шевченка у Лісабоні, а саме: 14 вересня 2019 року, о 11:00 годині.


 

На сьогоднішній день в Україні вирощуються в основному технічні сорти конопель. Однак саме з них, із здерев’янілої частини стебел і костри, виготовляють  органічне житло.


 

Національне антикорупційне бюро оприлюднило записи розмов нібито суддів Окружного адміністративного суду Києва, які фігурують у справі про втручання суду в роботу інших органів влади.


 

 

Мінгареллі підкреслив, що за останні роки в Україні відбулося чимало змін на краще в політичній, економічній і соціальній сферах.


 

Більшість британців вважають, що зміни клімату в майбутньому будуть важливішою проблемою, ніж Brexit.


 

Міський голова Києва Віталій Кличко каже, що разом із братом Володимиром подав позов до суду на телеканал "1+1" через звинувачення в рейдерстві нерухомості.


 

Американский беспилотник, два военных самолета США и один британский  совершили многочасовые разведывательные полеты у границ России.


 

 

“Люди не витримали конкуренції із засіванням грошима, концертами, розвагами і пригощаннями.