Вт, 2024-04-16, 18:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:36
Бекешкіна - парламентські вибори стали черговим туром президентських виборів
Інші останні Політичні новини

Парламентські вибори стали черговим туром президентських виборів, - Бекешкіна

Ці парламентські вибори є черговим туром президентських виборів. За Зеленського готові були проголосувати більшість ще до того, як там з’явився Разумков. Так і сталося. Нічого не змінилося. У нас взагалі партії лідерського типу, а отже голосують не за членів партії, а за лідерів. Тому в цьому сенсі результат парламентських виборів був майже прогнозований. Але звичайно не прогнозували такої одностайності на мажоритарних округах. На деяких округах працювали не лише «грошові мішки», але й справді достойні люди. Тим не менше все одно там голосували за Зеленського. Я не знаю таких прецедентів в демократичній країні, коли одна партія складала більшість.

Про це розповіла директор фонду «Демократичні ініціативи» імені Iлька Кучеріва в коментарі “Дню“.

“Партія — це політична інституція, яка виражає інтереси виборців. А інтереси у виборців різні. В нашому випадку невизначеність в політиці спровокувала голосування спочатку за Зеленського і потім за його політичну силу. Люди багато кого з кандидатів його сили просто не знають. Яка причина цього? Людей просто, як-то кажуть, дістало. Люди хочуть оновлення і швидких, ефективних рішень. Таким чином Зеленський став мрією. Тому маємо справу часто з ірраціональною поведінкою, коли відбувається пошук відповідального, який відповість за всі наші негаразди. Не партія, не мажоритарники в округах, а саме Зеленський. Таким чином буде кого проклинати”, – відзначила Бекешкіна.

За її словами, перші швидкі та ефективні рішення означають, що будуть саджати. Тобто почнуться переслідування. Якщо не будуть саджати, то будуть масово і демонстративно звільняти. Але при цьому є надія, що при повноті влади конкретна сила буде приймати рішення дуже швидко. Нам треба подивитись, хто буде прем’єром — чи то із знайомих, чи то із професіоналів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 686 | Додав: adminA | Теги: тур президентських виборів, парламентські вибори, Бекешкіна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]