Пт, 2024-04-19, 10:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:27
Близько 200 українських переселенців Росія відправила в Магадан
Інші останні Новини з регіонів України

У вівторок, 26 серпня, в аеропорт «Магадан», що на крайньому сході Росії, прибуло близько 200 українських переселенців, у тому числі 35 дітей. Про це повідомляє Інтерфакс.

Зазначається, що в Магадан біженці з Донбасу прибули з анексованого Криму. Їх з аеропорту відправили в оздоровчий табір в селище Сніжне і в Магадан, де згідно з розпорядженням губернатора, відкрили пункти тимчасового розміщення. Більшість людей розмістили в будівлях профучилищ.

За словами начальника відділу Федеральної міграційної служби РФ по Магаданській області Жанни Августової, переселенці протягом трьох місяців зможуть отримати російське громадянство.

«У багатьох є робочі спеціальності: пекар, електрик, кухар, які необхідні нашому регіону, особливо у віддалених районах області. Люди поїдуть туди, роботодавці нададуть їм житло і роботу», – розповіла вона.

Як повідомляв ZAXID.NET, за даними міністра соціальної політики України Людмили Денисової, на Донбас повернулися понад 17 тис. переселенців, які були змушені покинути свої домівки через бойові дії на цих територіях.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: 200 українських переселенців, Магадан, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]