Пт, 2024-04-19, 20:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Об обстановке в Мариуполе. Она сейчас стабилизировалась, люди успокоились, там действительно есть силы, есть техника, которая способна остановить, в том числе, и танковые колонны".

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2014-08-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

ювелирное украшение

Наверное, не найдется в мире женщины, которая не носила бы ювелирных украшений. У кого-то их больше, у кого-то меньше, но практически у каждой представительницы прекрасного пола найдется хотя бы одно кольцо или пара серег.


 

27 серпня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, місцями грози, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +19...+21 градус.


 

 

Сьогодні, 26 серпня, пройшло жеребкування 1/8 фіналу Кубка України.


 

 

Син відомої співачки розмістив у соцмережі Іnstagram знімок, на якому Софія Ротару тримає в руках прапор України.


 

Українська влада звернулася до польської з проханням продати зброю Україні. Польща ще не відповіла на це прохання.


 

 

Президент України Петро Порошенко прибув до Мінська для участі в тристоронній зустрічі сьогодні, 26 серпня, в 11:15.


 

Для безпечного проведення позачергових парламентських виборів у Донецькій та Луганській областях необхідно змінити межі та центри виборчих округів.


 

Колона йшла під російськими прапорами і ДНР для вивозу "вантажу 200" і поранених бойовиків з-під Іловайська на територію Росії. В цій колоні нібито їхав і брат Рамзана Кадирова Салман.


 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін не виключає наявність труднощів у проведенні зустрічі "Євразійської трійки", України і ЄС у Мінську у вівторок, 26 серпня.


 

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine" Володимир Кличко скасував титульний бій із болгарином Кубратом Пулєвим.