Ср, 2024-04-24, 16:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Український фільм «Плем'я» Мирослава Слабошпицького відібрано в програму Discovery («Відкриття») 38-го Міжнародного кінофестивалю в Торонто, який відбудеться в Канаді з 5 по 15 вересня.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-08-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

20 серпня о 19:00 годині в місті Києві відбудеться футбольний матч плей-офф Ліги Європи між командами “Дніпро” (Дніпропетровськ, Україна) та “Хайдук” (Спліт, Хорватія) на НСК “Олімпійський”.
 


 

 

На сегодняшний день у нас уволено по негативным мотивам, а именно за нарушение присяги милиционера - 1490 милиционеров.


 

21 серпня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень короткочасний дощ, місцями грози, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +15...+17 градусів, удень +29...+31 градус.


 

 

Сили АТО ведуть запеклі бої за визволення Донбасу від бойовиків.


 

Харків – Через збільшення потоку охочих виїхати з Луганщини та Донеччини волонтери та працівники МНС ведуть цілодобове чергування на залізничному вокзалі міста.


 

 

Группа «Океан Ельзи» сыграет закрытый концерт для бойцов 79-й ОАЭМБр.


 

Росія потроху остаточно з'їжджає з рейок здорового глузду. Там зомбують дітей уже не тільки мультиками.
 


 

 

Українець Андрій Говоров завоював бронзу на Чемпіонаті Європи з плавання у Берліні, пройшовши дистанцію 50 метрів батерфляєм за 23.21 секунди.


 

Развитие международных экономических отношений способствует активному росту спроса на услуги транспортных компаний, занимающихся доставкой груза из разных уголков нашей планеты.


 

 

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі вважає, що українці досі надто бідні через те, що Україна така багата.