Сб, 2024-04-20, 03:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:41
Боровий - Меркель і Обама навчилися довго запрягати, щоб потім швидко їздити
Інші останні Новини світу

Колись Захід зруйнував військову машину Слободана Мілошевича, екс-президента Югославії. Немає жодних сумнівів, що так само успішно це відбудеться і у випадку з Путіним, який вже не розуміє і не контролює ситуацію. Він і його оточення абсолютно неадекватні: погрожують застосуванням ядерної зброї, то глобальною, то локальною війною. Цілком можливо, що знадобиться навіть окупація країни або тієї її частини, де знаходиться ядерний чемоданчик. Військові вже замислюються над таким варіантом.

Таку думку в інтерв’ю виданню «Гордон» висловив російський політичний та економічний експерт, екс-депутат Держдуми, голова партії «Західний вибір» Костянтин Боровий.
«Путін створив ситуацію, за якої Росія стала небезпечною для людства. Це означає, що через деякий час ця система зникне. За допомогою ізоляції, обмеження її можливостей – мілітаристських, агресивних. Може, буде другий варіант Північної Кореї, коли фізично держава існує, але цієї держави, по суті, немає. Поки ж Путін сподівається на те, що якось пронесе, що він вивернеться, але конфронтація із Заходом, так і з власним суспільством (нехай поки не явна), закінчиться для нього дуже сумно», – вважає Костянтин Боровий.
На його думку, Меркель і Обама навчилися «довго запрягати, щоб потім швидко їздити».
«Вплив санкцій Заходу дуже сильний. Фактично включився процес руйнування економіки величезної країни, яка стала небезпечною для решти світу. Заявлені цілі – руйнування військової економіки, енергетичної економіки, яка теж стала її частиною. Адже це, по суті, інструменти ведення військових дій – газ і нафта, якими Путін користується вже багато років», – підкреслив експерт.
Він нагадав, що колись Захід зруйнував військову машину Слободана Мілошевича, колишнього президента Югославії.
«Немає жодних сумнівів, що так само успішно це відбудеться і у випадку з Путіним, який вже не розуміє і не контролює ситуацію. Він і його оточення абсолютно неадекватні: вони погрожують застосуванням ядерної зброї, то глобальною, то локальною війною. Цілком можливо, що знадобиться навіть окупація країни або тієї її частини, де знаходиться ядерний чемоданчик. Я знаю, військові вже замислюються про такий варіант. А Росії пора задуматися над тим, що буде далі, після Путіна, оскільки стан справ катастрофічний. Люди понесуть максимальний збиток від економічних санкцій, але найстрашніші санкції – це те, що робить Путін, і громадяни Росії все це терплять і приймають», – наголосив Костянтин Боровий.
Він додав, що якщо навіть припустити на секунду, що Путін здійснить якийсь розумний вчинок, запропонує компромісне рішення, його тут же задавить оточення, тому що воно вже стало залежати від його тренда.
«Він втратить владу і над росіянами, в свідомість яких вбивалося усіма способами, в тому числі за допомогою 25-го кадру, що протистояння з Заходом, з Києвом, де правлять «фашисти», – оптимальна модель для Росії», – зазначив екс-депутат Держдуми.
 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: довго запрягати, Боровий, Меркель і Обама, швидко їздити | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]