Вт, 2024-04-23, 09:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:20
Британську групу "друзів України" очолить Борис Джонсон
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон стане президентом британської ініціативи "Консерватори-друзі України".

"Борис Джонсон - найбільш очевидна та найгідніша особа для очільництва цієї організації, оскільки він був першою людиною не лише у цій країні, а у всьому Західному світі, яка рішуче виступила на підтримку українського народу", - сказав чинний президент ініціативи Джон Віттінгейл, пише The Guardian.

Зазначається, що оголошення було зроблено на з’їзді Консервативної партії, відвідати який самому Джонсону не вдалося. "Борис вибачається, що не має змоги бути із нами сьогодні, але він переказав повну підтримку тому, у що ми всі віримо, і продовженню підтримки України", - зазначив Віттінгейл.

Зауважимо, що до групи "Консерватори-друзі України" входять депутати парламенту Об’єднаного королівства від Консервативної партії, а також рядові члени партії, які намагаються надавати Україні допомогу у відбитті російської агресії.

Раніше колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон звернувся до володимира путіна. Він назвав промову російського диктатора щодо анексії українських територій брехливою і ганебною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 360 | Додав: adminA | Теги: Борис Джонсон, британська група «друзів України» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]