Чт, 2024-04-18, 17:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:25
Чемпіонат Європи зі спортивної боротьби збірна України завершила з трьома медалями
Інші останні Спортивні новини

У сербському місті Нові-Сад завершився чемпіонат Європи зі спортивної боротьби.

Збірна України в останні два дні змагань не поповнила свою скарбничку новими нагородами. Серед борців греко-римського стилю ближче всіх до п'єдесталу був закарпатець Юрій Шкрюба, але він, на жаль, у бронзовому фіналі поступився більш фактурному борцю з Німеччини і завершив виступ 5-м.

Те саме стосується ще одного представника України харківського борця Димитрія Тимченка. Він також не зумів піднятися вище 5-го місця.

Нагадаємо, що лідер збірної України з греко-римської боротьби Жан Беленюк пропустив нинішній чемпіонат Європи. Таким чином, на першості Європи-2017 наша команда завоювала три медалі - одну срібну та дві бронзові.

На п'єдестал піднімалися виключно представниці жіночої боротьби. Срібло нашій збірній принесла Ілона Семків в категорії до 48 кг, бронза на рахунку Юлії Ткач (63 кг) та Алли Черкасової (69 кг).

Відзначимо велику кількість п'ятих місць українців. До подіуму трохи не дотягнули представники греко-римської боротьби Юрій Шкрюба, Димитрій Тимченко, "вільники" Петро Білейчук, Гор Оганесян, а також Анжеліна Лисак у жіночій боротьбі. У загальному турнірному заліку команда України поділила 12-13 місця з Молдовою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 761 | Додав: adminA | Теги: спортивна боротьба, збірна україни, три медалі, чемпіонат Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]