Пт, 2024-04-19, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Министерство обороны Латвии собирается обновить парк военной техники в течение десяти лет.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-05-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сегодня в продаже имеется много различных кровельных материалов, у которых есть свои преимущества и недостатки. Одним из популярных материалов является металлочерепица.


 

 

У неділю 21 травня до Києва вперше за останніх три роки зайшов круїзний теплохід з Румунії Принцеса Дніпра.


 

Ситуація у зоні проведення АТО залишається напруженою. Російсько-терористичні війська вдаються до все нових збройних провокацій проти підрозділів ЗС України.


 

Украина – богатая на природные ресурсы страна, имеет интересную многовековую историю, по этой причине заграничных туристов в последнее время стало в разы больше.


 

 

"Ми наполягаємо на тому, що 24 травня під час наступної зустрічі в Мінську має бути поставлена ​​дата звільнення заручників і ми маємо вийти на остаточний список".


 

Президент України Петро Порошенко повідомив, що обговорив із федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель сценарій чинення тиску на Російську Федерацію з метою виконання нею мінських угод.


 

 

Элина Свитолина из-за отказа испанки Гарбинье Мугурусы вышла в финал престижного турнира в Риме, имеющего категорию Premier 5.


 

 

Борис Гребенщиков посетил Житомир в связи с концертом, который он играл вместе с симфоническим оркестром.


 

 

Ранее не надевали платки во время королевских церемоний в Эр-Рияде канцлер Германии Ангела Меркель и премьер-министр Великобритании Тереза Мэй.


 

"Головними темами наших переговорів стане мирний процес, європейський порядок дня, а також подальша активізація двостороннього українсько-німецького партнерства".