Пт, 2024-03-29, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Украина представлена работой Сергея Лозницы «Кроткая», снятой совместно с французскими кинематографистами.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-05-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Samsung Galaxy S 8 , так ли он хорош, каким его показывают нам маркетологи на экранах телевизоров ? А вы задумывались - для каждого ли человека подойдет столь большой экран.


 

 

У 2016 році платники податків заплатили за роботу парламенту майже мільярд гривень. Цього року сума може ще збільшитись.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі жоден з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений.


 

Російські війська, які зайшли на територію Донецької області, розгорнули уздовж українсько-російського кордону засоби радіоелектронної розвідки.


 

Під час першої сесії глави парламентів поговорять про міжнародну політику і безпеку, а під час другої - про інфраструктуру.


 

Залежність від наркотичних речовин складне захворювання, небезпека якого полягає в тому, що жодна людина не може бути застрахована від формування згубного потягу.


 

 

Жители Литвы являются мировыми лидерами по потреблению алкоголя на душу населения, по данным Всемирной организации здоровья (ВОЗ) за 2016 год.


 

 

Во вторник 16 мая Верховная рада запретила использование георгиевской ленты в Украине, введя за нарушение административное наказание.