Ср, 2024-04-24, 11:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:19
Через снігопади в Україні заблокованими все ще лишаються 100 населених пунктів
Інші останні Надзвичайні новини
Станом на 7.00 ранку 25 березня знеструмленим досі є 161 населений пункт у трьох областях. Крім того, відсутній під'їзд до 105 населених пунктів у шести областях, повідомили в МНС.

Зокрема, знеструмлено населені пункти в трьох областях, а саме: у Полтавській - 112 н.п. (зокрема 9 н.п. - частково), Сумській - 46 н.п. і Київській - 3 н.п. (зокрема 1 н.п. - частково).

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Крім того, за інформацією Укравтодору, проїзд автошляхами державного значення забезпечений.

Разом з тим, за станом на 7-му годину 25 березня залишається відновити транспортне сполучення до 105 н.п. у шести областях, а саме: у Вінницькій - до 17 н.п., Волинській - до 12 н.п., Тернопільській - до 28 н.п., Хмельницькій - до 45 н.п. і Чернівецькій - до 3 н.п.

Силами ДержНС у регіонах протягом доби надано допомогу 1566 автотранспортним засобам і 3230 особам.

За даними відомства, на автодорогах Київ - Житомир, Київ - Харків проїзд автотранспорту забезпечений в обох напрямках. У Києві ділянок із утрудненим проїздом автотранспорту не зафіксовано.

Утруднене транспортне сполучення на автодорозі Київ - Чернігів (ділянка в районі м. Бровари).

Роботи з розчищення дороги і евакуації транспорту тривають в цілодобовому режимі.

Транспортне сполучення по Вишківському, Яблуницькому, Латорському та Абранському гірських перевалах Закарпатської області та Ужоцькому та Орявському перевалах Львівській області здійснюється в звичайному режимі.

Розгорнуто 317 мобільних рятувальних пунктів, з них від ДСНС Україна - 311 пунктів, від Міноборони - 6 пунктів, в яких протягом доби надано допомогу 1 тис 297 особам.

У ДержНС зазначають, що до заходів щодо забезпечення сталого функціонування об'єктів життєдіяльності населення, соціально-побутової сфери та транспортного сполучення на автошляхах державного і регіонального значення та в Києві за минулу добу залучалося понад 22 тис осіб і понад 5 тис одиниць техніки.

За даними Укргідрометцентру, морози в Україні протримаються до 28 березня.

До слова, голова КМДА Олександр Попов заявив, що життєдіяльність Києва на сьогодні забезпечена. "На сьогоднішній час я можу категорично стверджувати, що ми забезпечили повністю роботу всіх комунальних служб, життєдіяльність міста забезпечена", - сказав він в неділю ввечері, 24 березня.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1088 | Додав: adminA | Теги: 100 населених пунктів, снігопади, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]