Ср, 2024-04-24, 12:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:25
Чи потрібен чоловікам стиліст?
Інші останні Українці в світі

Давайте розберемося у питанні, яке цікавить багатьох людей: чому чоловіки звертаються до стилістів? Через що при виборі одягу вони вдаються до сторонньої допомоги? І хто все-таки ця загадкова людина - чоловічий стиліст, і чим він може допомогти? Почнемо з того, що це людина, здатна ідеально підібрати гардероб для чоловіків, яким дуже важливо добре виглядати при спілкуванні з людьми. Спочатку також хочемо відзначити, що стильні чоловічі куртки в Україні можна придбати в інтернет-магазині TheMan, перейшовши за посиланням https://theman.ua/uk/91-kurtki-cholovichi.

Які ж причини сприяли виникненню і розвитку цієї, незвичайної на перший погляд, професії? Їх дві. Про них зараз і поговоримо.

Перша причина - психологічна. У зв'язку з тим, що представників сильної статі з самого раннього дитинства одягали (та й продовжують одягати) жінки, можна зробити висновок - багато чоловіків просто не "вміють" підбирати собі гардероб самостійно. Турботливі мами, вибираючи одяг для своїх маленьких бешкетників, віддавали перевагу зазвичай одягу, який був би зручним і комфортним, а на додачу, щоб був ще і "на виріст" і прослужив якомога довше. Про поєднання речей за кольором, стилем і іншими критеріями зовсім не йшлося. Саме з цієї причини багато чоловіків, які звикли одягатися "на виріст" і "аби зручно було", і далі продовжують діяти за цією програмою, закладеною ще в дитинстві.

Вийшовши на вулицю і придивившись до перехожих, ми можемо спостерігати таку картину: одяг більшості молодих хлопців не завжди відповідає особливостям будови їхньої фігури, а також їхнім розмірам і габаритам. Тому тут якраз буде дуже доречно звернутися до стиліста, який підбере для вас саме ті речі, колірні, розмірні і стилістичні поєднання яких в повній мірі відобразять тільки кращі ваші якості - мужність, силу, самостійність і успішність.

Друга причина - це відсутність часу. Іноді ми думаємо, що сильний, досить впевнений у собі чоловік без проблем зможе самостійно підібрати свій гардероб. Але це не так: якщо судити за кількістю часу, що витрачається чоловіками на роботу, кар'єру і інші не менш важливі справи, то стане зрозуміло, що часу на підбір свого гардероба, вивчення нюансів в стилі і поєднанні речей залишається дуже мало, а то й не залишається зовсім. Сьогодні ж, незалежно від того скільки часу витрачається на формування стилю і підбір відповідного одягу, сучасний чоловік повинен завжди буде виглядати відмінно, якби він був на романтичному побаченні або присутній на ділових переговорах.

Ось тут-то ми і розуміємо важливість звернення чоловіка до стиліста - за мінімальний відрізок часу він надасть максимально бездоганний результат. Адже якщо раніше на покупку декількох речей ви витрачали кілька годин, то зараз, вдавшись до допомоги професіонала, поза всяким сумнівом, ви значно заощадите свій час і зможете витратити його на більш потрібні справи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1512 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]