Пт, 2024-04-19, 20:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В естонській армії з'явився підрозділ, що відповідатиме за кібербезпеку країни. Він складається із 300 осіб і повноцінно запрацює у 2023 році.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2018-08-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Нова Центральна лікарня Південної Карелії стикнулася з проблемами через недостатню кваліфікацію позаштатних лікарів, найнятих через рекрутингові контори.


 

 

Італійські законодавці у середу відхилили призначення проросійського журналіста-євроскептика Марчелло Фоа головою суспільної телекомпанії RAI.


 

Медикаментами называются вещества химического или природного происхождения, которые применяемые для лечения заболеваний. Для того чтобы их можно было поставлять в аптеки нужна регистрация.


 

 

Депутати литовського парламенту домагаються визнання Литовської комуністичної партії злочинною організацією.


 

 

Поліція викрила організоване злочинне угруповання, яке займалося постачанням в Україну і розповсюдженням нелегальної зброї.


 

 

Президент Петро Порошенко заснував державну стипендію імені Левка Лук’яненка для підтримки заручників, які утримуються в російському полоні.


 

Кіска нагадав, що російське об’єднання байкерів "Нічні вовки" поруч зі спеціальними підрозділами російської армії взяло участь у військових операціях в Криму.