Чт, 2024-03-28, 17:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"НАТО розгорнуло 4 тисячі військових у східній частині Альянсу, щоб запобігти будь-якій можливій агресії. Ці війська не можуть зрівнятися з підрозділами, розгорнутими Росією.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2018-08-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Заступник голови Мінінфраструктури заявив, що Морська адміністрація готова до виконання покладених на неї завдань.


 

 

У вересні ми готуємо візит президента України в Америку, на Генеральну Асамблею”, - сказав Чалий.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявляє, що в Європейському Союзі опрацьовують питання посилення санкцій проти Російської Федерації.


 

 

Найбільше працівників з України у фірмах туристичної галузі, зокрема готельній, а також у сільському господарстві та переробці.


 

За попередніми даними, в ніч на середу до адвокатської контори під’їхав автомобіль, з якого невідомі викинули вибуховий пристрій.


 

Никогда не задумывались, почему некоторые девушки и дня не могут прожить без стильных ботильонов на высоченных каблуках, а другие предпочитают только обувь на низком ходу?


 

Світ бухгалтерів неймовірно складний, дебет, кредити, сальдо, звіти, і багато інших незрозумілі простій людині понять і операції.