Пт, 2024-04-26, 02:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:34
Чому Європі в 2014 році буде не до України - розповів Порошенко
Інші останні Політичні новини
Підписання Угоди про асоціацію із Європейським Союзом у листопаді 2013 року – це наш останній рубіж. Про це в ефірі телеканалу ТВі 6 березня сказав народний депутат, екс-міністр закордонних справ Петро Порошенко. Він наголосив, що 2013 рік – це останній шанс для України підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

"У нас немає альтернативи. Шлях, коли Україна перебуватиме між двома стільцями, шлях, коли буде вагатися, куди йти, – це позиція найгірша", - переконаний Порошенко.

За його словами, Євросоюз – це складний бюрократичний механізм.

"І якщо ми до травня не приймемо ці закони, вони не встигнуть пройти систему внутрішньої процедури, узгодження, – то на листопад немає на що сподіватися", - зазначив нардеп.

Він додав, що якщо Угода станом на листопад не буде підписана, то на подальше перенесення саміту годі розраховувати, бо 2014 рік – це рік виборів Європарламенту.

"Ніхто тоді Україною, поки не будуть узгоджені внутрішні питання Євросоюзу, займатися не буде", - запевнив Порошенко.

Парламентар уточнив, що 2014 рік – рік нового складу Єврокомісії, і настрої щодо України будуть абсолютно інші. "Адже сьогодні Україна має величезну кількість захисників і адвокатів, захисників української позиції. Для нас це кінцевий рубіж, останній шанс!" – підсумував Порошенко.

Як повідомлялося, Київ очікує підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, яка буде включати створення зони вільної торгівлі, на саміті Східного партнерства в листопаді 2013 року у Вільнюсі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1072 | Додав: adminA | Теги: Європа, україна, 2014 р, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]