Пт, 2024-04-19, 13:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:44
Чому "УДАР" тримається "особняком" і ні з ким не об'єднується - розповів Кличко
Інші останні Політичні новини
Голова партії "УДАР" Віталій Кличко заявив, що його політична сила вирішила не йти на об'єднання з іншими опозиційними партіями оскільки вони мають різні ідейні платформи та різних виборців.

"Ми впевнені, що ми повинні об'єднати наші зусилля, і ми об'єднуємо наші зусилля в парламенті, в роботі парламенту. Але під час позапарламентської роботи ми - різні політичні партії, у нас різні платформи, у нас різний виборець і не завжди один плюс один буде дорівнювати двом", - повідомив Кличко 22 червня під час інтерв'ю на Радіо Свобода.

Лідер "УДАРу" нагадав, що під час виборів до Верховної Ради були пропозицію про об'єднання, проте вони "чітко вирішили йти окремо" і сьогодні не шкодують про це, оскільки за списками опозиційні сили взяли більшість голосів.

Нагадаємо, коментуючи заклик глави МЗС Німеччини Гідо Вестервелле до українським опозиційним силам висунути єдиного кандидата на виборах президента України, Кличко заявив, що опозиціонери "повинні об'єднати наші зусилля і найближчим часом висунути кандидата від опозиційних сил, кандидата, який має найбільші шанси перемогти представника влади, пана Януковича".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 935 | Додав: adminA | Теги: не об'єднується, кличко, особняком, удар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]