Чт, 2024-04-25, 06:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Харьков крупный город с хорошим транспортным соединением. Логично предположить, что уехать отсюда можно в любом направлении, используя любой удобный вид транспорта.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2013-06-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Перша в світі жінка-космонавт Валентина Терешкова через 30 років після польоту в космос розповіла про нештатну ситуацію на кораблі.




8 червня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, гроза, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +25...+27 градусів.



Вопросы безопасности и конфиденциальности персональных данных на сегодняшний день становится все более актуальным
.


45 тисяч жителів Херсона залишилися без води через борги водоканалу перед енергетиками. Як повідомили у міському водоканалі, 6 червня в другій половині дня працівники "Херсонобленерго" знеструмили 20 об`єктів водопостачання міста.



Тисячі громадян блокували в четвер, 6 червня, у Сараєво будівлю парламенту й уряду Боснії і Герцеговини, вимагаючи від влади ухвалити остаточне рішення про ідентифікаційні номери.


Штаб одного з кандидатів у мери Василькова Валерія Поповича заявляє про викриття спроби фальсифікації виборів, організованої сином і племінником голови ТВК Василькова Наталі Маркової.




В Киеве СБУ разоблачила злоумышленников, которые мошенническим путем завладевали средствами отечественных предпринимателей.


Департамент градостроения и архитектуры Киева не исключает возможности того, что Мариинский дворец, здания Верховной Рады и Кабинета министров могут сползти в Днепр в результате оползней грунта на днепровских склонах столицы.




На Земле началась магнитная буря, индекс геомагнитных возмущений Kp достиг значения 5 — минимального уровня, который считается бурей.




Вчера вечером Владимир Путин со своей супругой Людмилой заявили в интервью каналу «Россия-24» о своем разводе.



Сьогодні, 7 червня, відбудеться один з найважливіших відбіркових матчів на ЧС-2014 для нашої команди. Підопічні Михайла Фоменка на виїзді зіграють проти збірної Чорногорії.