Чт, 2024-03-28, 18:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Український Кабмін має намір наростити потужності підземних сховищ газу, якими управляє "Укртрансгаз", більш як удвічі - від поточних 32 млрд кубометрів до 75 млрд.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Известная журналистка и общественная активистка рассказала во время интервью, что недавно ей нужна была мультиварка Панасоник.


24 июня в расположенной в Объединенных арабских эмиратах пустыне Руб аль-Хали погиб пилот команды Sixt Ukraine Вадим Нестерчук. По предварительным данным, причиной его смерти стало обезвоживание организма в условиях сорокоградусной жары.



Известный композитор и музыкант рассказал журналистам, что когда прочитал лечим псориаз за 2 месяца на сайте psormak.ru,то вначале не поверил.




Колишній агент ЦРУ Едвард Сноуден не просто зник в московському аеропорту Шереметьєво, а, швидше за все, затриманий російськими спецслужбами.




Рада Європи схвалила зміни до митного кодексу щодо запровадження спільного контролю на кордонах з третіми державами.



Компания Сантехника-лайн  предлагает своим клиентам качественное сантехническое оборудование и мебель для ванных комнат от известных компаний-производителей стран Европы.



Ухваливши в першому читанні законопроект про звільнення від оподаткування нерухомості прийомних сімей та дітей-сиріт, до другого читання регіонали заклали в цей проект схему переділу залишків державної власності.





Львовский облсовет принял обращение относительно антиукраинских действий польского Сейма, связанных с годовщиной событий на Волыни.




Один з начальників Міністерства доходів Василь Поєзд сказав, що міністерство візьметься за перевірку клієнтів компанії WebMoney.




26 червня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +29...+31 градус.



Великобританія оголосила про введення нової схеми, відповідно до якої, від деяких приїжджих, вимагатимуть, перед в'їздом в країну, надання боргового зобов'язання в сумі близько 4500 доларів.




Залишки незвичайних стосунків виявили палеонтологи. Древня амфібія й предок ссавців мирно лежали пліч-о-пліч в одній норі.



Президент Бразилії Ділма Руссефф 24 червня заявила про готовність до проведення плебісциту, щоб почати в країні глибоку політичну реформу на тлі масових протестів проти політики влади.




Прем'єр Микола Азаров вважає, що виконання Україною умов для підписання Угоди про асоціацію з ЄС є у її власних інтересах.

Нынешним победителем престижной литературной премии "Коронация слова" в главной номинации "лучший роман" стал молодой писатель из Львова. В то же время, его фанаты решили помочь с продвижением книг писателя и в столице Украине

Украинским водителям из-за состояния дорог частенько приходится менять амортизаторы и стойки на своих автомобилях. Именно поэтому, многие пытаются приобрести не только самые надежные, чтоб как можно дольше поездить с ними, но и по выгодной цене