Пт, 2024-03-29, 12:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:46
Цього літа "Динамо", "Спартак", "Зеніт" і "Шахтар" зустрінуться в передсезонному турнірі
Інші останні Спортивні новини
Своєрідною репетицією одіозного проекту під назвою "Об'єднаний чемпіонат Росії і України" покликаний стати передсезонний турнір за участю пітерського "Зеніту", московського "Спартака", донецького "Шахтаря" і київського "Динамо". Пройде він з 26 червня по 6 липня, повідомляє газета "Спорт день за днем".

Повідомляється, що "Зеніт" почне турнір матчами у Донецьку (перший з них - імовірно 26 червня), а потім переїде до столиці України, де двічі зустрінеться з "Динамо". "Спартак" приймає "Динамо" в Москві 27 червня, після чого вирушить до Києва. За такою ж схемою підопічні Валерія Карпіна проведуть ігри з "Шахтарем". Зазначимо, що російські клуби, як і українські, не зіграють між собою.

"Зараз ми ведемо переговори з приводу турніру і перебуваємо на стадії підписання всіх відповідних документів, - повідав генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін. - Нам було б цікаво провести матчі з такими суперниками. Конкретики жодної з цього приводу сказати не можу".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 922 | Додав: adminA | Теги: Спартак, передсезонний турнір, динамо, Зеніт і Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]