Пт, 2024-03-29, 18:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:07
Цього літа найпопулярнішим місцем відпочинку для українців будуть Туреччина, Єгипет та Болгарія
Інші останні Туристичні новини
Проаналізувавши попит у минулі роки і прогнози на сезон-2013, експерти ринку визначили основні тренди туристичного літа-2013. Найпопулярнішими напрямками в українських туристів залишаться Туреччина, Єгипет, Чорногорія і Болгарія. В останні роки зростає попит на Шрі-Ланку і Гоа. Про це пише "Дело".

"Україна налагодила авіасполучення в цих напрямках, і попит постійно зростає. Болгарія не підвищує вартості турів, чим також приваблює наших туристів", - каже представник Асоціації лідерів турбізнесу України Володимир Щупак.

Влітку також будуть популярними Греція, Іспанія й Італія. Хорватія цього року втратить частину туристів, оскільки з 1 квітня поновлює візовий режим.

Якщо говорити про ринок СНД, то безумовним лідером тут є Грузія.

"У нас вже є безліч запитів від туристів на травневі свята. Попит мають різні комбінації турів - Тбілісі, Батумі, Кахетія, Бакуріані та інші місця. Грузини спокушають кухнею, визначними пам'ятками і душевністю. Азербайджан, Узбекистан і Казахстан також активно почали працювати над своїм промо серед туристів", - розповіла директор з туризму "Пан Юкрейн" Ольга Юденко.

Щодо вартості, то середня ціна літнього туру за кордон становить близько 950 дол на людину за тиждень відпочинку. Крім того, турист додатково витрачає 200-250 євро на "кишенькові витрати".

"Ми не прогнозуємо подорожчання турів цього року. Тільки у деяких напрямках можливе зростання на рівні 3-5%", - резюмує Щупак.

Раніше результати дослідження запитів користувачів пошуковика Google показали, що у 2012 році Крим та Карпати стали найпопулярнішими літніми курортами в українців.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1017 | Додав: adminA | Теги: Єгипет та Болгарія, українці, Туреччина, найпопулярніше місце відпочинку, літо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]