Чт, 2024-04-25, 22:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:35
Депутат ОВА - окупанти тікають з Херсону та вивозять майно і документи
Інші останні Новини з регіонів України

Російські окупанти продовжують евакуацію з тимчасово окупованого Херсона. Про це пише депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

Він зазначив також, що  загарбники почали вивозити майно та документи з міста.

"Окупанти з міста Херсона вивозять свій форпост "досягнення" – майно, документи банку і паспортного столу", наголосив Хлань.

Окрім того, зі слів депутата облради, до понеділка тимчасово окупований Херсон покинуть російські торгові мережі.

"Людям кажуть, що то тимчасово – приходьте через декілька тижнів. Прийдемо, в українське", підкреслив Хлань.

Нагадаємо, що нещодавно командувач окупаційних військ росії суровікін сергій заявив про "найскладніші рішення" щодо міста.

Довідка

Тим часом загарбники, як стверджує ISW, намагаються створити інформаційні умови для того, щоб підірвати греблю Каховської ГЕС та звинуватити в цьому Україну.

Як писали ЗМІ, за даними ГУР, загарбники завчасно спланували підрив дамби Каховського водосховища, яка є гідровузлом Каховської ГЕС. Саме тому замінували її ще у квітні.

20 жовтня президент Володимир Зеленський теж заявив, що росіяни замінували дамбу й агрегати Каховської гідроелектростанції. Також Глава країни додав, що агресори планують здійснити теракт під чужим прапором.

21 жовтня Україна закликала ООН, Європейський Союз та інші організації направити міжнародну моніторингову місію на Каховську гідроелектростанцію в окупованій частині Херсонської області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 344 | Додав: adminA | Теги: документи, херсон, депутат ОВА, майно, втеча, окупанти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]