Чт, 2024-04-25, 14:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
Деталі нічної атаки дронів-камікадзе на Україну розкрили ЗСУ
Інші останні Новини з регіонів України

Там зазначили, що дрони-камікадзе становлять серйозну загрозу, тому проти них будуть застосовані будь-які сили та засоби.

Збройні сили України (ЗСУ) знищили шість із 12 дронів-камікадзе, якими вночі з півдня атакували Україну російські окупанти.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

 "Станом на сьогодні маємо близько 12 дронів... вночі атакували з півдня. Шість з них було знищено: 3 зенітно-ракетними військами на півдні, а також 3 збито авіацією повітряних сил", – розповів Ігнат.

Атака дронів-камікадзе: деталі

Вночі російські окупанти атакували Білу Церкву на Київщині дронами-камікадзе.

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, зафіксовано шість влучань. Постраждала одна людина та пошкоджена інфраструктура міста. Триває ліквідація наслідків обстрілів. На місці працюють усі необхідні служби, 57 рятувальників та 15 одиниць техніки ДСНС, гасіння пожежі продовжується.

Раніше сьогодні, 5 жовтня, у Telegram Повітряні сили ЗСУ повідомили, що загалом цієї ночі зенітними ракетними підрозділами Повітряних сил на півдні країни було знищено шість дронів-камікадзе Shahed-136.

У середині серпня стало відомо, що Іран продав Росії тисячу своїх безпілотників.

23 вересня МЗС України за дорученням президента позбавило посла Ірану акредитації, а також наказало суттєво скоротити кількість дипломатичного персоналу Посольства Ірану в Києві у відповідь на продаж росії ударних безпілотних апаратів.

Останнім часом російські окупанти майже щодня атакують Одеську та Миколаївську області дронами-камікадзе.

Як заявила начальник об’єднаного координаційного штабу прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, підрозділи Протиповітряної оборони знищують дрони-камікадзе іранського виробництва вдвічі частіше, ніж вони досягають мети.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 379 | Додав: adminA | Теги: зсу, нічна атака, деталі, дрони-камікадзе, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]