Чт, 2024-04-25, 11:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:03
"Динамо" - "Олимпик". 3 тур УПЛ. Анонс
Інші останні Спортивні новини

У суботній програмі 3-го туру чемпіонату України зіграють запорізький та донецький "Металург", "Динамо" перевірить на міць новачка УПЛ "Олімпік" і, звісно ж, відбудеться топ-матч "Шахтар" - "Металіст".

"Металург" Д - "Металург" З
17:00. Київ, стадіон "Оолонь Арена". ТВ-трансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол 24"
Суботню програму УПЛ відкриває матч між "металургами". Команди схоже почали сезон: у обох одна перемога і одна поразка, і, як результат, - по три бали в активі.
Донецькі "металурги" виглядають однозначно сильнішими за своїх колег із Запоріжжя. Хоча відсутність найкращого голеадора команди Жуніора Мораєса помітно позначається. Атака донеччан без бразильця виглядає блідо і явно не вистачає завершального удару.
Запоріжці у минулому турі обіграли "Говерлу", не показавши фактично ніякого футболу, втім, як і ужгородці. Тепер же перед колективом Тарана стоїть набагато важче завдання - не програти донецькому "Металургу", який щорічно небезуспішно бореться за зону єврокубків.
Варто відзначити, що запоріжці вже два сезони поспіль не можуть обіграти "Металург" на виїзді.
У минулому сезоні донеччани здобули чотири очки у матчах з запоріжцями - 2:0, 0:0
"Динамо" - "Олімпік"
19:30. Київ, стадіон НСК "Олімпійський". ТВ-трансляція на каналі "2+2", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол 24"
Після своєї першої перемоги у дебютному сезоні в Прем'єр-лізі "Олімпік" має показати свій характер у матчі з київським "Динамо". Нема сенсу порівнювати силу команд та рівень складів обох команд, адже тут все очевидно.
"Динамо" має перемагати і брати необхідні очки. При цьому рівень суперника дозволяє напрацювати певні ігрові зв'язки, які ще не працюють зі стовідсотковою ефективістю. Також у цьому матчі є можливість повернення на поле групи футболістів, які донедавна перебували в лазареті, що прискорить їх повернення до ігрового ритму. Серед можливих повернень на поле з "лікарняного ліжка" у "Динамо" сьогодні Драговіч, Вукоєвіч, Гармаш.
Ніби все гаразд і з Андрієм Ярмоленком, який зазнав пошкодження у матчі минулого туру проти "Металіста". Хоча не виключено, що Ярмоленко проведе не повний матч аби не перенавантажувати нещодавно травмовані м'язи.
 
Донецька команда показала у минулому турі хороший, змістовний футбол і обіграла не абикого, а "Зорю". Причому по ходу поєдинку новачки УПЛ нічим не поступались досвідченому супернику.
Якщо підопічні Романа Санжара вийдуть на матч без мандражу і з тією ж впевненістю, що й проти "Зорі", то можуть розраховувати на позитивний результат. Щоправда, під позитивним результатом тут варто розуміти нічию в гостях у "Динамо".
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1013 | Додав: adminA | Теги: Динамо - Олимпик. 3 тур УПЛ. Анонс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]