Пт, 2024-04-19, 15:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:13
Для повалення президента і парламенту нам потрібні десятники і сотники - "свободівець"
Інші останні Політичні новини
Перед опозицією в Україні стоять три головних завдання. Найперше з них — це відсторонення від влади чинного президента Віктора Януковича та Партії регіонів. Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від фракції ВО "Свобода" Ігор Швайка.

Зокрема, політик зазначив, що опозиційні сили нагадують своїм виборцям про спільні задачі, які вони оголосили ще перед початком парламентської кампанії.

"У нас є три головні завдання – усунути кримінально-олігархічний режим Януковича; створити в суспільстві такі передумови, які не дадуть можливості реваншу, як це було після помаранчевого Майдану; докорінні перетворення в суспільстві, що означатиме кінець одного суспільного ладу і початок нового", - уточнив Швайка.

"Свободівець" також розповів, що на сьогодні в опозиційному таборі розглядають декілька моделей розвитку подальших подій.

"Будь-який рух, який завтра має вибухнути, повинен бути для цього підготовлений. Підготовлені десятники, сотники, структури. Яка система може змінити устрій у країні? Які дії? Дострокові парламентські й водночас президентські вибори", - наголосив нардеп.

Він, крім того, пояснив, що найближчим часом може стати каталізатором цих подій.

"Вибори до Київської міської ради й обрання мера столиці. Ні для кого не є секретом, що Партія регіонів зі своїми всіма сателітами вщент програє. Всі розуміють, що на цих виборах має бути тотальна перемога опозиційних сил", - заявив Швайка.

За його словами, вибори до Київської міської ради й обрання голови міста будуть демонстрацією в легальній виборчій площині настрою людей у столиці, а також стануть узагальненою картиною настроїв по всій країні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1050 | Додав: adminA | Теги: Свободівець, десятники і сотники, парламенту, повалення президента | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]