Пт, 2024-03-29, 11:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:32
До Дня захисників та захисниць Національний президентський оркестр презентував пісню
Інші останні Культурні новини

національний президентський оркестр пісня контрнаступ До Дня захисників і захисниць України Національний президентський оркестр та виконавець SHYMAN представили пісню українського спротиву "Контрнаступ".

Усі кошти за прослуховування пісні на цифрових майданчиках та на YOUTUBE музиканти направлять на перемогу України у війні.

− Трек був написаний для підтримки духу ЗСУ. Ми презентуємо його саме сьогодні, адже нині воюємо за збереження своєї держави, себе як народу, за свою культуру. Символічно, що саме сьогодні відбулась прем’єра. Композиція є у двох варіантах, але саме симфонічне аранжування надає їй більш масштабного та глибокого сенсу, – розповідає SHYMAN.

На зйомках кліпу був задіяний весь Національний президентський оркестр. І попри складний виробничий процес у часи війни, непросту локацію і переїзди – все відзняли за один день.

Автор пісні, артист SHYMAN, який також є гітаристом Національного президентського оркестру, каже, що "Контрнаступ" – це гімн сьогодення.

− Поки росія продовжує красти в українців мистецькі та культурні надбання, намагається засиллям фальшивих наративів привласнити нашу спадщину,  як ніколи важливо, щоб українська пісня лунала скрізь. Адже пісня – це також зброя, – зазначає заступник директора та диригент Національного президентського оркестру підполковник Максим Гусак.

Робота над кліпом тривала паралельно з гастролями Національного президентського оркестру Україною. З національним проєктом «Бій за Україну» колектив виступає на всіх майданчиках країни, де є змога організувати безпечний виступ.

Відео створене відеопродакшном AuRooM Films. Режисерка − Ріта Кузьміна, оператори − Артем Козирев та Євген Педін.

Музична композиція «КОНТРНАСТУП» відсьогодні доступна на всіх музичних стоках.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 420 | Додав: admin | Теги: оркестр, національний, президентський, пісня, контрнаступ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]