Вт, 2024-04-23, 11:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
До Мінська прилетів Порошенко. Путін - у дорозі
Інші останні Офіційні новини

Президент України Петро Порошенко прибув до Мінська для участі в тристоронній зустрічі сьогодні, 26 серпня, в 11:15. Про це повідомляє Twitter Адміністрації президента.

Згідно з орієнтовним графіком прибуття в національний аеропорт "Мінськ" делегацій, що беруть участь у зустрічі глав держав ТС / ЄЕП, України і високих представників ЄС, верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон і комісар ЄС з торгівлі Карел де Гюхт прибудуть в 11:30, президент Республіки Казахстан Нурсултан Назарбаєв - в 12:00, комісар ЄС з енергетики Гюнтер Герман Еттінгер - в 13:15, президент Російської Федерації Володимир Путін - в 13:20.

"Зазначений час є орієнтовним і може змінюватися", - зазначають в МЗС Білорусі.

За повідомленнями ЗМІ, відразу по прильоту Порошенко проведе зустріч з Ештон. В 12:45 у нього запланована офіційна зустріч з президентом Бєларусі Олександром Лукашенком. В 14:00 повинні початися офіційні заходи.

Зустріч у Мінську відбудеться у форматі Україна - Європейський Союз, "Євразійська трійка" (Білорусь, Казахстан, Росія). На порядку денному зустрічі будуть питання, пов'язані з виконанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, енергетичною безпекою і стабілізацією ситуації на Донбасі.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: дорозі, Путін, Мінська, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]