Пт, 2024-04-19, 14:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:56
До параду на День Незалежності готуються силовики
Інші останні Офіційні новини

Як силовики готуються до параду на День Незалежності

У Києві на злітній смузі авіаційного заводу ім. Антонова пройшло перше спільне тренування силових структур до військового параду на День Незалежності.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ у Facebook.

«3 серпня у Києві на злітній смузі авіаційного заводу ім. Антонова пройшло перше спільне тренування Національної гвардії України та інших силових структур України до військового параду до Дня Незалежності України 2018 року», - зазначається у повідомленні.

Більше двадцяти військових оркестрів візьмуть участь у параді на честь 27-ї річниці Незалежності України в центрі Києва.

Окрім того, 24 серпня у столиці буде представлено понад 200 одиниць військової техніки, зокрема нові зразки зброї та техніки.

У квітні Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення 27-ї річниці незалежності України». Згідно з указом, у День незалежності 24 серпня має відбутися парад військ у Києві на вулиці Хрещатик та на Майдані Незалежності.

Торік в урочистому військовому параді до Дня Незалежності взяли участь понад 4,5 тис. українських військовослужбовців, резервістів з АТО, а також військових з країн-членів НАТО. Було задіяно близько 70 одиниць військової техніки. З них 25 одиниць абсолютно нових зразків техніки, розробленої на українських заводах. Було також продемонстровано оновлені зразки форми.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 894 | Додав: adminA | Теги: парад, Силовики, день незалежності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]