Вт, 2024-04-23, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:05
До розслідування вибухів на Північному потоці Швеція не допустить рф
Інші останні Кримінальні новини

Прем'єр-міністерка Швеції Магдалена Андерссон заявила, що росії буде відмовлено у доступі до розслідування вибухів на газопроводі Північний потік. Про це повідомляє Bild.

"Попередні розслідування у Швеції мають конфіденційний характер, і це, очевидно, стосується і цієї справи", — заявила Андерссон.

В уряді Швеції наголосили, що розслідування буде спільно проводитися з владою Данії та Німеччини.

"На жаль, ми маємо бути готові до того, що можуть статися й інші інциденти", — заявила прем'єр-міністерка.

Нагадаємо, 26 вересня шведські сейсмологи зафіксували кілька вибухів у районі, де стався витік газу на "Північних потоках". На обох нитках газопроводу "Північний потік-1" було зафіксовано падіння тиску, газ через пробоїни у трубах почало викидати в море. Аналогічна ситуація виникла на нитці (одній з двох) трубопроводу "Північний потік-2". Випадковістю одночасна руйнація труб бути не може, тож у Німеччині її розслідують як диверсію.

В Офісі Зеленського не бачать нічого дивного у тому, що рф вирішила таким чином позбавити Європу газу напередодні зими.

Влада Данії закликала судна триматися якомога далі від острова Борнхольм після того, як уночі в цьому районі стався витік газу з російського газопроводу "Північний потік-2".

Євросоюз посилить захист своєї енергетичної інфраструктури після інцидентів, які викликали витік із газопроводу "Північний потік", заявив голова дипломатії ЄС Жозеп Боррель.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 509 | Додав: adminA | Теги: розслідування вибухів, РФ, Північний потік, Швеція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]