Чт, 2024-03-28, 12:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:55
Достроково проголосував на проміжних виборах до Конгресу США Джо Байден
Інші останні Новини світу

Президент США Джо Байден достроково віддав свій голос на проміжних виборах до Конгресу. Вони відбудуться 8 листопада.

Американський президент проголосував разом зі своєю 18-річною онукою Наталі, яка вперше брала участь у виборах. Байден має намір приїхати до низки штатів, щоб допомогти демократам боротися за кожен потенційний голос.

На сьогодні він вже відвідав 36 виборчих округів. Наступного тижня Джо Байден планує здійснити візит до штату Пенсильванія. Також у планах приїхати до Нью-Мексико, Каліфорнії та Меріленду.

Ключовим посланням президента США є те, що громадяни стоять перед фундаментальним вибором, який може докорінно змінити наступні десятиліття.

"Я збираюся витратити решту цього часу на те, щоб довести, що це не референдум. Це вибір, фундаментальний вибір. Це вибір між двома дуже різними баченнями для країни", — сказав Байден.

Під час проміжних виборів до Конгресу США 8 листопада будуть обирати всіх 435 членів Палати представників та третину сенаторів. За прогнозами, в обох палатах законодавчого органу республіканці можуть збільшити представництво. У такому випадку вони зможуть перешкоджати реалізації пропозицій президента-демократа.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден зреагував на слова президента рф володимира путіна про те, що росія не буде завдати ядерного удару по території України. Однак на думку американського президента, якби путін не хотів ядерного удару – він би припинив обговорювати цю тему.
    
Президент США Джо Байден не має наміру зустрічатися з президентом рф володимиром путіним під час саміту G20 на Балі наступного місяця, заявив координатор Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 343 | Додав: adminA | Теги: конгрес США, Джо Байден, проміжні вибори | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]