Сб, 2024-04-20, 05:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:13
«Джокер» - дешеве таксі Києва, яке приїжджає відразу ж
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Подивіться навколо. Бачите поблизу себе Joker? Подивіться уважно, тому що ми завжди знаходимося поруч з вами!

Швидка подача машини

Тому що у нас - найоперативніша служба таксі в Києві. Ви тільки набрали номер, зробили замовлення, поклали трубку і не встигли навіть дійти до шафи з одягом, а ваше таксі вже на місці. Все тому, що ми підійшли до питання конструктивно і розділили Київ на сектори (ще ніхто так не чинив з Києвом, але «Джокеру» можна). Тепер на кожній дільниці з трьох кілометрів цілодобово чергує декілька машин. І коли ви набираєте номери таксі «Джокера», диспетчер просто відшукає найближче до вас авто.

Наш рекорд час подачі машини - 4 хвилини а в середньому 9хв.

Попереднє замовлення таксі по Києву

Нервуєте перед важливою зустріччю або довгою дорогою? Заспокойтесь! Перевірте документи і чемодан, а потім зателефонуйте нам і замовте найдешевше таксі Києва. Так і кажіть: «Мені знадобиться машина о шостій годині ранку» - і спокійно сотий раз перевіряйте список необхідного в дорогу . У призначений час «Джокер» чекатиме вас біля під'їзду, про що вам повідомлять за допомогою SMS. Ви можете замовити автомобіль заздалегідь, якщо знаєте, що машина потрібна буде вранці або посеред ночі, або в годину пік. Просто завжди тримайте під рукою номер таксі 3933 або завантажте наш мобильний додаток - і все буде добре.

Забронювати автомобіль ви можете за 48 годин до поїздки.

Кращі тарифи таксі для Києва

Вартість поїздки з нами в середньому на 30% нижче, ніж пропонують інші служби таксі Києва. А чим доводиться поступитися при такій економії? Та нічим. Ми просто не накручуємо ціни і не піднімаємо їх вже 3 роки, у нас добротні бюджетні автомобілі, які відмінно підходять для комфортної поїздки по місту, а водії працюють на совість. Щоб зробити поїздку ще дешевше ми враховуємо клас автомобіля. А при замовленні з сайту надамо ще 10% знижки.

Крім Києва ми можемо запропонуваті свої послугі жітелям Ніжина, Одеси, Харкова, Дніпра та Львова. Прі оформленні замовлення з сайту просто оберіть в полі місто потрібне вам, а при замовленні по телефону достатньо сказати оператору ваше місто.

Також Джокер видкрив нещодавно новий напрям - "міжміське таксі" для тих хто обирає подорож с комфортом по Україні на противагу використанню громадського транспорту. Це ідеально для іноземців та тих хто працює навіть у дорозі. Наприклад за час поїздки вид Києва до Львова можна провести декілька нарад.

Завітайте на наш сайт і щасливої дороги всім!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 979 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]