Сб, 2024-05-04, 09:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
Є жертва і постраждалі - збито 14 із 19 ракет: наслідки ранкової атаки рф
Інші останні Новини України

Сьогодні вранці, 8 грудня, рф здійснила чергову ракетну атаку по території України. Силам протиповітряної оборони вдалося знищити 14 із запущених 19 ракет. Про це повідомляє FREEДОМ із посиланням на інформацію Повітряних сил ЗСУ.

росіяни били крилатими ракетами Х-101/Х-555. Ними окупанти не атакували Україну вже понад два місяці.

    “Загалом було задіяно сім літаків із району Саратовської області, які, попередньо, випустили 19 крилатих ракет повітряного базування”, — зазначили в Повітряних силах ЗСУ.

Частину ворожих ракет, за словами військових, було спрямовано на об’єкти інфраструктури в Дніпропетровській області. Інша група, долетівши до Дніпра, змінила напрямок руху в бік Києва.

Внаслідок ракетного удару армії рф у Павлоградському районі Дніпропетровської області загинула одна людина. Четверо дістали поранення, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

В області частково зруйновано промислове підприємство. Ракети зачепили 16 приватних будинків і п’ять дачних, пошкодили також церкву.

Водночас у Київській міській адміністрації поінформували: жодна з ракет, запущених по столиці, своєї мети не досягла. Силами ППО всі ракети, що летіли в напрямку Києва, були знищені ще на підльоті.

Однак внаслідок падіння уламків є пошкодження приватних будинків у Київській області: вибито вікна, є часткові обвалення стін.

Як повідомлялося раніше, російські війська сьогодні вночі, 8 грудня, атакували Україну безпілотниками типу “Шахед” із району Приморсько-Ахтарська та зенітними керованими ракетами С-300 із Бєлгородської області рф. Було зафіксовано пуски семи ударних БпЛА Shahed-136/131 і шести зенітних керованих ракет С-300.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 259 | Додав: adminA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]