Пт, 2024-04-26, 01:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:53
Ford: допоможемо знайти вільне місце для паркування
Інші останні Столичні новини - новини Києва

  В компанії Ford тестується нова система, котра в перспективі допоможе автомобілістам великих міст швидко знаходити вільні місця для паркування. В даному випадку мова йде про платформу для підключених транспортних засобів з можливістю обміну даними через мобільні мережі. В проекті приймає участь мобільний оператор Vodafone, один із потужніших серед сучасних операторів.

Система, яка отримала назву Parking Space Guidance (в перекладі – місце для паркування), зуміє показувати водіям кількість незайнятих місць в найближчих паркувальних комплексах і навіть прокладати шлях до них.

Перевагою Parking Space Guidance є те, що дана система працює з базою даних паркувальних місць в режимі реального часу. Тобто, по суті, обмін інформацією йде між транспортними засобами та об’єктами міської інфраструктури. В залежності від свого місцезнаходження, автомобілі отримуватимуть інформацію про ситуації на дорогах, найближчі паркувальні місця та про цифрові дорожні знаки від центрального комп’ютера у своєму місті.

Керівники проекту стверджують, що коли автомобілі зможуть в режимі реального часу обмінюватися даними з об’єктами інфраструктури, дорожній рух стане більш осмисленим, а пошук паркувальних місць не буде викликати стресу. Відповідно – люди зможуть швидше і комфортніше діставатися до свого пункту призначення. Учасники проекту, які тестують можливості системи, повністю погоджуються з даною думкою.

Ford Mondeo EcoBoost NEW – оренда в Києві

Минулого року корпорація Ford відзначила одразу дві визначні дати: 155 років із дня народження Генрі Форда та 115 років із дня створення своєї компанії. Так, багато років пройшло з тих пір, як велика людина створила велику компанію. Сьогодні корпорація Ford – це всесвітньо відомий автомобільний виробник, кожна модель якого дійсно стає легендарною і надзвичайно популярною абсолютно на усіх континентах світу. Це стосується і моделі Mondeo, назва якої сама говорить за себе: слово «mondeo» перекладається як світ. Тобто, виробник відпочатку підкреслив глобальність даної моделі, оскільки одразу був орієнтований на більшість частин світу: і на Америку, і на Європу, і на Азію.

Компанія РентДрайв пропонує оренду седану бізнес-класу Ford Mondeo п’ятого покоління. Авто отримало модернізацію зовні і зсередини, значно помолодшало та посвіжіло. Серед здобутків - цілий арсенал розумного фаршу, та особливої уваги вартий двигун EcoBoost, який забезпечує автомобіль надзвичайною потужністю, значною економією палива та пониженим рівнем шкідливих викидів.

Технічні характеристики та умови оренди на нашому сайті https://rentdrive.ua/ua

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1255 | Додав: admin | Теги: прокат авто Ford в Rentdrive, оренда Форд в Києві | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]