Пт, 2024-04-26, 04:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:13
Гайдай - командири рф вже тікають з Кремінної, як тікали з Лиману. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Глава Луганської ОВВА зазначив, що Кремінна – це дуже зручний плацдарм.

Російські офіцери почали тікати з Кремінної в Луганської області. У населеному пункті залишилися лише мобілізовані "лднрівці". Про це розповів голова Луганської ОВВА Сергій Гайдай.

"Кремінна-це дуже зручний плацдарм. Звідти можна йти в бік Рубіжного, на Старобільськ. Якщо тут закріпитися, то далі можна розвивати наступ в будь-якому напрямку. Але багато чого залежатиме те того, що зроблять росіяни. У Кремінній вони мінують все - під'їзні дороги, а також розкидають "пелюстки", які розраховані на відрив кінцівок", - розповів Гайдай.

При цьому він зазначив, що окупантів у Кремінній за кількістю багато, але це щойно мобілізовані так звані "лнрівці".

"У них офіцери біжать, так було і в Лимані. Вони просто втекли і залишили велике угруповання, яке не знала, що робити", - підсумував глава Луганської ОВВА.

Контрнаступ ЗСУ - що відомо

Володимир Зеленський 4 жовтня передав, що захисники України звільнили на півдні низку населених пунктів.

ЗСУ наближаються до Кремінної в Луганській області. На шляху до цього важливого пункту українська армія звільнила село Торське.

5 жовтня голова Луганської ОВВА Сергій Гайдай повідомив, що деокупація Луганської області почалася, вже кілька населених пунктів звільнені від загарбників.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 338 | Додав: adminA | Теги: Гайдай, Кремінна, лиман, командири рф, втеча | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]