Пт, 2024-04-19, 15:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:04
Гамбург і Будапешт Львів обігнав у списку міст, які варто відвідати
Інші останні Туристичні новини
Видання VirtualTourist назвало Львів першим місцем, яке варто відвідати у Європі. Список топ-міст складено за наслідками голосування користувачів сайту мандрівників. Список уже помістило авторитетне видання Reuters із зауваженням, що воно до опитування не має стосунку.

Львів названо сучасним діловим центром, "чимало з його найважливіших локацій знаходяться на неймовірно компактній центральній площі. Це робить місто ідеальним місцем для прогулянок на вихідних. Розпочинати варто з площі Ринк, що в центрі міста. Вона оточена майже 50-ма унікальними архітектурними пам'ятками. Наприклад, вежею Корнякта, пам'яткою епохи Відродження”, -- йдеться у описі Львова.

Також оглядач радить не оминати увагою оперний театр, якого порівнює з театрами Парижу і Відня.

Серед важливих подій у липні VirtualTourist називає акцію "Ніч у Львові” -- фестиваль, до якого входять більше сотні нічних екскурсій і вистав, а ще вогняне шоу.

До речі, у списку Львів обігнав Гамбург (Німеччина), Порто (Португалія), Загреб (Хорватія), Валлета (Мальта),  Будапешт (Угорщина), Рига (Латвія) та Сараєво (Боснія і Герцеґовина).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1008 | Додав: adminA | Теги: Гамбург і Будапешт, Львів, варто відвідати, міст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]