Пт, 2024-04-26, 15:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
"Голос" Вакарчука ризикує не пройти в Раду - опитування КМІС
Інші останні Політичні новини

Опитування КМІС: «Голос» Вакарчука ризикує не пройти в Раду

Партія "Голос" Святослава Вакарчука може не подолати прохідний барʼєр і не потрапити до парламенту за результатами виборів. Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), проведеного з 25 червня по 7 липня.

Серед тих, хто піде голосувати та визначився з вибором, «Голос» готові підтримати 4,4% виборців. Щоб пройти до Верховної Ради, потрібно набрати щонайменше 5%.

При цьому до парламенту мають пройти чотири партії: «Слуга народу» Володимира Зеленського, «Опозиційна платформа — За життя» Юрія Бойка та Вадима Рабіновича, «Європейська солідарність» Петра Порошенка та «Батьківщина» Юлії Тимошенко. За попередніми даними, голоси можуть розподілитися наступним чином:

    48,5% — за партію «Слуга народу»;
    14,1% — за «Опозиційну платформу – За життя»;
     9,2% — за «Європейську солідарність»;
     6,2% — за «Батьківщину».

Опитування проводили методом особистого інтерв'ю серед 2 004 повнолітніх респондентів, що живуть у 129 населених пунктах усіх регіонів України (крім окупованого Криму).

    Згідно з опитуванням Інституту аналізу і прогнозування, п'ять політичних сил можуть подолати прохідний бар'єр Опитування: «Слуга народу» продовжує лідирувати на виборах в Раду, але її рейтинг помітно знизився на позачергових виборах до Верховної Ради. «Голос» може набрати 6,3% голосів.

    За даними опитування центру «Соціальний моніторинг» і Українського інституту соціальних досліджень ім. О. Яременка, за «Слугу народу» були готові проголосувати Опитування: До Ради проходять пʼять партій, ще дві мають шанси  43,2% опитаних.

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук подав ще три заявки в Український інститут інтелектуальної власності (Укрпатент) на реєстрацію торгових марок, які пов'язані з його партією Вакарчук подав заявки на патент двох логотипів партії та фрази «Твій голос змінює все» .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: опитування КМІС, рада, «Голос» Вакарчука | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]