Пт, 2024-03-29, 08:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:41
Грузин у Франції пограбував 80 квартир, а знайшли його за відбитком вуха
Інші останні Новини світу
Поліція Ліона за відбитками вух визначила причетність 26-річного громадянина Грузії до приблизно 80 крадіжок зі зломом. Поліція повідомила, що в лютому 2013 року їй вдалося на місці злочину затримати злодія. Подальше розслідування показало, що він зробив близько 80 подібних крадіжок у студентських кампусах в центрі Ліона, передає Agence France-Presse.

Відбитки вух, як і відбитки пальців, у всіх людей є унікальними. Злочинець залишив сліди на місцях злочину, притулившись до вхідних дверей, щоб послухати, чи є хто-небудь всередині. Поліцейські охарактеризували цю техніку як стару, але вельми дієву.

Додамо, з 2013 року, в Ліоні почастішали крадіжки зі зломом - їх кількість досягала до 19 на день. В основному, за версією слідства, ці злочини скоюють вихідці зі східної Європи і країн колишнього СРСР. Раніше, 16 квітня, поліція Ліона заарештувала чотирьох громадян Грузії за підозрою в причетності до 75 пограбувань.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: відбиток вуха, 80 квартир, Грузин, Франція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]