Пт, 2024-04-19, 20:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Інститут танкових військ в Україні відновлять
Інші останні Офіційні новини

На спільній нараді Міністерства оборони і концерну Укроборонпром було прийнято рішення відродити в Україні Інститут танкових військ.

Про це повідомила прес-служба Укроборонпрому.

Нарада проходила 5 травня під керівництвом міністра оборони Степана Полторака в стінах Факультету військової підготовки Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”.

У засіданні брали участь представники факультету, військові і промисловці, представники підприємств Укроборонпрому, які виготовляють сучасну бронетехніку і стануть базою практики для майбутніх танкістів.

Зазначалося, що Харків –центр вітчизняного танкобудування і саме тут був створений Т-34 – український танк перемоги у другій світовій війні.

“Оглянувши матеріально-технічну базу і фонди факультету Військової підготовки Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”, ознайомившись з організацією навчального процесу можу констатувати, що за порівняно невеликий проміжок часу зроблено дуже багато для поліпшення життєдіяльності цього вишу. Тому я буду ініціювати роботу по підготовці відповідної постанови уряду щодо створення на базі факультету військового інституту, де готуватимуть майбутніх офіцерів танкових підрозділів”, – написав Полторак на сторінці в Facebook.

Раніше повідомлялося, що Державний концерн Укроборонпром відзвітував про відмову від комплектуючих з Росії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 766 | Додав: adminA | Теги: україна, Інститут танкових військ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]