Чт, 2024-03-28, 11:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:39
Із зали ВР "Свобода" витурила Партію регіонів, увімкнувши сирену
Інші останні Політичні новини
Майже всі "регіонали" пішли з сесійної зали Верховної Ради під час розгляду питання про призначення виборів у Києві. Як передає кореспондент , більшість провладної фракції станом на 11:15 перебуває у кулуарах. На запитання про причини виходу з зали, депутати розповіли, що "хочуть перепочити" і повернуться до зали у момент голосування, пише "Українська правда".

"Регіонали" також кажуть, що їм "набридло слухати сирену".

На засідання у четвер, 21 березня, фракція "Свобода" принесла з собою сирену, яку депутати вмикають кожного разу, коли в залі починається доповідь російською мовою.

Зокрема, коли виступав лідер Компартії Петро Симоненко, його намагалися заглушити сторонніми звуками, через що спікер Володимир Рибак попросив не заважати йому, бо ж "людина українською говорить".

Коли згодом Симоненко вийшов до трибуни і почав говорити російською, знову залунала сирена і крики – і він перейшов на українську мову. А потім не стримався і знову заговорив російською.

Нагадаємо, під час засідання парламенту 19 березня всі виступи "регіоналів" російською мовою, а також виступи "свободівців" українською супроводжувалися скандуванням "Українська!" і "Фашисти!" відповідно.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1008 | Додав: adminA | Теги: зала ВР, свобода, Сирена, Партія регіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]